2015. október 18.

A tegnapi kicsi parti

Sziasztok Földlakóim!

Hát, itt volnék. Ha olvastátok az előbbi bejegyzésemet, akkor tudjátok, hogy ez a bejegyzés arról fog szólni, hogy szórakoztunk tegnap az anyukámnak a szülinapi partiján. Jah, meg még arról fog szólni, hogy ma milyen "nagy" sétálásban volt részünk, a Hajógyári- szigeten. Akkor kezdjük, földlakóim!

Az egész nagy parti úgy kezdődött, hogy anya mondta, hogy táncoljunk a Wii játékkal. (Az előző bejegyzésben benne volt, hogy mi az a Wii, de ha nem tudjátok nézzétek meg.) A Wii játéknak a neve Just Dance 2015. (Minden Just Dance játékunk meg van, mert nagyon szeretem őket. ÉS OKTÓBER 20-ÁN MEG FOG JELENNI A JUST DANCE 2016!) Azon elkezdett anya táncolni apával, de az volt a gond, hogy folyton fagyott le a játék, vagy ki kellett venni a CD-ét, és megtörölgetni, aztán visszarakni. Akkor ezt csináltuk, de anya úgy döntött, hogy a Just Dance 2014-el játszunk. Na, az nem akadozott, és ez jó hír! Sikerült anyának letáncolnia valamit! :)
Aztán mikor kezdtünk fáradozni, egy nehezet letáncoltunk, anyával ketten. Bár én jól táncolok, szóval nálam nincs gond. Anyánál sincs gons, mert ő járt Zumbázni. (Azt is nézzétek meg, hogy mi a Zumba, ha nem ismered!!!) Akkor letáncoltuk, és anya nagyon elfáradt, mert limbozni is kellett hozzá.


Most egy kicsit MEGINT összezavarlak titeket, mert eredetileg úgy volt, hogy átjönnek a barátaink, és majd bulizunk. Ehhez képes nem jöttek. Anya azt mondta, nem baj, így is eltudunk szórakozni, nem? Igen eltudtunk. De kb. 19 órakor hívnak minket, hogy jönnek át. Miért ilyen későn? Minket az se zavart. Legalább annak örültünk, hogy valakik átjöttek.
Akkor jól megvoltunk, játszottunk, beszélgettünk. De 20:00 -kor elkezdődött a Hungary Got Talent, amin mi nagyon sokat nevetünk. Elkezdtük nézni, és már sokat nevettünk. Nekünk a legjobban az tetszett, mikor egy csapat, a sötétben csinált táncot, ilyen neon világítós ruhában. Az nagyon jó volt. És az egyik férfi az 2 méter volt! Úristen! Azt hittem elájulok! Ha én oda mellé állnék, akkor körülbelül a derekáig érnék. És az egyik vendég aki volt nálunk, azt mondta, hogy 28 cm-el nagyobb nálam. ;)
De még az is nagyon tetszett, mikor egy pasas, jégből egy vizicsikót csinált. Először azt hittem, hogy egy sakkbábu lesz, de nem. Nagyon tetszett.
A vendégek elmentek és lefeküdtünk aludni. Ez volt anyunak a partija. Jah, és bocsi, hogy egy kicsit elhamarkodtam, de csak tényleg ennyi volt. :)

Na, drágaságaim ennyi volt, remélem tetszett!ű

"Az álmaimat csak egy hang segítheti meg." 

Pusszant titeket: Lilla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.