2015. október 15.

Kedves szuri! :D

Hali, hali!


Meg is érkeztem az első bejegyzéssel, amiben arról olvashatsz milyen volt ez a mai nap, és, hogy milyen érzés volt az oltás.
Kezdjük a reggellel.


Felkelek az ágyból, reggelizek tejet, és "Jó reggelt" kakaós kekszet. Fincsi volt! :D
Utána felöltözök, mosok fogat, megminden reggeli egyebet megcsinálok. (Remélem tudjátok.)
Felhúzom a cipőmet, és suli! Már kész rémálom belegondolni, hogy suli van! De az a jó, hogy jövőhét csütörtöktől ŐSZI SZÜNET van! Jupii!!! Na, hagyjuk. Akkor ott tartottunk, hogy suliba megyek, és kész rémálom. Bemegyek az osztályba, és ott vannak a barátaim Petra, Viki, jah, és persze a fiúk. Akkor leülök, elkezdek beszélgetni, majd később megjön Eli (Elizabet) is. Akkor nevetgélünk, és Petra a tolltartómban talál egy filctollat (Stabilo), ami elvan hajlítva. Vagyis pontosan az tavaly csináltam. A toll eleve nem jó, és már alig fogott, szóval annál maradtam, hogy elhajlítom. Na, akkor Petra megtalálta, és duplán elkezdte halítgatni. Szegény toll...  :(
Petrának támadt egy ötlete, hogy vágjuk félre a tollat. Kértünk a másik barátunktól, Bogitól egy ollót, és elvágtuk. Összesen három kéz is kellett, hozzá, hogy elvágjuk. És sikerült! Kijött a tollból a szín és megnéztük milyen belül, vagyis pontosan milyen az "igazi" toll. Sajnos mi voltunk olyan hülyék, hogy tiszta tollas lett a kezünk, és rohannunk kellett kezet mosni. (Csak Petrának, meg Sárinak, meg nekem lett olyan a kezem). Miközben mostunk kezet, megszólalt a csengő (amúgy nem is szólalt meg, csak úgy mondom) és rohannunk kellett vissza az osztályba, hogy megfogjuk a rajzcuccainkat, és felrohanjuk a rajzterembe. Rajtunk kívül mindenki elment már, szóval sietnünk kellett. Petrának a cuccait elvitték (voltak olyan kedvesek) de az enyéimet nem. SEBAJ! Megszoktam. Akkor siettünk, és beleszakadjunk. Megérkeztünk, de szerencse a tanár nem szidott le. De miért szidott volna le, ha amúgyis, még nem csöngettek be? Jó kérdés, nem? :)

Akkor a rajz órán faleveleket rajzoltunk, vagy festettünk. Az enyém borzasztó lett. Falevelet sohasem tudtam rajzolni, csak élődolgot. Tudjátok mire gondolok, remélem. Akkor vége lett, és matek óra következett. HAJJ! BRÜHELLEM! KI NEM ÁLLHATOM! BORZASZTÓ! Úgy, hogy a mi "matek tanár bácsink" állítólag egy rajz tanár. És nem matek. És sajna jövőre ő lesz a rajz tanárunk. Akkor a matek órán van az oltás. Az osztályfőnökünk mondta, hogy a lányok kezdenek, nem fiúk. Ha! Mi bátrabbak vagyunk! Akkor becsöngettek elkezdődött a matek óra. Mindenki annyira izgult, én meg még fel se fogtam, hogy most fogom megkapni az oltást. Szóval én nem féltem. Kb. 5 perc volt míg az osztályfőnökünk be nem jött, és mondja, hogy OLTÁS! Na, akkor egy kicsit én is megijedtem. Felmentünk a védőnénihez, és ki volt az első? ÉN! Nem baj. Így legalább hamarabb túl vagyok rajta. Akkor én voltam első. Mikor csípőre tettem a kezemet, akkor befújtak valami spray-el, aztán már adták is. Hu! Megkönnyebültem. Én eleve nem izgultam, de azért megkönnyebültem. Benyomtak a bal kezembe, vagy a könyököm alá, és passz! El is felejtettem!
Mikor kimentem az ajtón, akkor mindenki kérdezte, hogy nem fájt? Izgultam-e? Én megmondtam, hogy nem! Aztán megmondták, jó de neked az előző se fájt. Igen, szeptemberben is kaptunk, egy oltást, és az se fájt. Akkor egyedül rohantam az osztályba, mert már én kész voltam, és a fiúk ültek, és a tanárunkra néztek. Mikor bementem mindenki rámnézett, (az egyik fiú majdnem összehányta magát) és kérdezték, hogy nem fájt? NEM! Leültem a helyemre, és nagy nehezen elkezdtem írni azokat a tábláról, amiket addig írtak a fiúk, míg mi a szurikat kaptuk meg. Akkor többi lány is megjött, és a fiúk már mehettek is. Mondom az egyik fiúnak, vagyis úgy hívják Tibi, pápá! Jó szórakozást! :D

Akkor vége a mateknak , túl vagyunk rajta, és jön a többi óra. Következő, természet! Miért egymás után vannak a legrosszabb órák! Jó, természetról már ne is dumáljunk, inkább hagyjuk. Kövi óra töri. Jó azt szeretem. Bár van olyan idő, mikor nem tanulok annyit rá, de szeretem azért. Akkor István királyról beszélgettünk, és leírtuk a családfáját.
Taksony, azt követi Mihály, és Géza, és stb. Akkor a törinek is vége. Néptánc! Jó, azt ebben az évben megkedveltem, szóval itt sincsen gond. Vége nagy nehezen, és aztán meg angol következett. Angolórán egész végig dumáltunk, meg ellenőriztünk. Ennek is hamar vége lett. :)
Jött a karének! HAJJ! Nem baj, azt is megoldjuk szépen, Lilla!
Vége, mindennek szabadság! Na, jó azért nem mindennek. Hazajöttem tanultam, és most írom a blogomba a bejegyzést.

Akkor ennyi is lenne remélem tetszett, és

"Az álmaimat csak egy hang segítheti meg" 
                                                                      

Köszönöm, hogy elolvastad! Ha visszaakarod olvasni akkor lapozz le az egérrel, és ott van hogy a "régi szép idők" és ott van egy legörgetős valami, akkor menj rá az oktoberre, és ott van a bejegyzés!
Köszike!

Pusszant: Lilla

3 megjegyzés:

 1. Szia!

  Én pont tegnap kaptam meg a Tetanusz trió (3 oltóanyag) oltást. Meg egy hónapja is kaptunk egyet. És vajon ki volt az első aki megkapta az oltást? Én :D Ugyanez volt velem is :D A tegnapi oltás viszont feldagadt, úgyhogy ez nem ment olyan jól :/ Jó kis bejegyzés lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Nálam is feldagadt, (:/) de annyira örültem mikor másnapra, semmi se látszódott! De én mindig is bírtam a szurit, szóval én tőle inkább megőrültem. :)

   Törlés
  2. Nekem 2 napig fel volt dagadva, de ma már sokkal jobb :)

   Törlés

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.