2015. november 17.

Helppp, minna!

Sziasztok Kincseim!


Drága virágszáraim! Egyetlenem! Vagyis ezt többes számban kellett volna mondanom. :3
Bocsánat, hogy most írok, de mostanában, nagyon sok dolgom van, úgy, hogy még bejött szerdára a néptáncos vasasom. Vagyis simán csak vasas. 
Meg ugye mostanában annyira sok dogát írunk, hogy csak baszakodok a géppel. Szóval bocs. :(

De itt vagyok! És itt van az új bejegyzés! Elvtársaim kezdjük el!


Akkor help me, everbody. Nem tudom miért ez a címe a bejegyzésnek,csak úgy bepattant. 
Amúgy ez a bejegyzés EGYÁLTALÁN nem lesz érdekes, csak nekem. A bejegyzés lényege a suli.
Ja, a suli. Suli...BELEGONDOLNI IS ROSSZ! Annyira durva, mikor elsősök lettünk akkor mennyire izgultunk, hogy "Juppíí,végre iskolások vagyunk, nem ovisok!" . Ja, nálam így volt. Most meg itt szenvedek a dolgozatoknál. Haa, elsőnek jó volt lenni. Akkor tanultuk meg MINDENT. Olvasni, írni, rajzolni, és egyéb dolgok. Én bele se tudok gondolni, hogy első osztályban ilyen voltam. Azt hittem, ha nagyobb leszek, akkor könnyebb lesz mindent. Hát nem. Bocs, kicsi Lilla, NEM. Nem így van. 

Én úgy gondolom, hogy nehezebb, ha egyre feljebb megyünk, és végül az Istenek világába érünk.
Mindegy.
Akkor én most a suliról akartam nektek mesélni. Akkor kezdjük...de melyik naptól...bocs, nem t'om.
Összevissza mondom, oksi? Oksi. 

Valamelyik napon írtunk egy természet dogát, ami nemcsak simán doga volt, hanem témazáró. Nagyon sokat készültem rá, szóval remélem sikerülni fog. (Mert még a természet tanárnőnk, még mindig javítja a dolgozatokat.) 

A természet doga szerintem könnyű volt. Csak egy nem. Minden feladattal kész voltam, szépen megfogalmaztam mindent. De egy kimaradt. Azt hittem kihalok, mint a dinók ott, egy helyben. Azt az egyet pont nem tudtam. Mindenki adta be, szép lassan, én meg mindig ott szenvedtem. 
Puska. Jó, nem értitek elmondom. Aki mellettem ül, Tibi írt egy puskát a pulcsijára, Vagyis egy papírra írt mindent, és a pulcsijába csúsztatta. 
Nem tudtam semmit se csinálni,ezért megkérdeztem, hogy mit jelen ez. Benézett a pulcsijába, és mondta, hogy ezt jelenti. ÉLETMENTŐ!!! Köszikeee! Gyorsan befirkantottam, a papírra. Kifutottam a dolgozattal,mintha, ha életemért küzdenék. Gyorsan visszaültem a padomba, és aludtam. Igen, aludtam. 5 percig aludtam. 5 percet elaludtam a suliban. Mikor becsöngettek, bevertem a fejemet a padba. Agyrászkodáááásss!!!
És elkezdődött a másik óra.

Jó, van. Ez volt a természet doga. Még mit mondjak nektek...ja, megvan. Ezt a dolgozatot, tegnap írtuk. Angol doga.
Ezt is szépen elmesélem nektek...
Hétfő van. Harmadik óra. Angol dolgozat. Felkészültem rá vasárnap, de nagyon. Tanultam a szünetben is, mint egy hülye. Tanultam, tanultam, tanultam, tanultam, és még mindig tanultam. Becsöngettek. Jó, vigyáz, kész, SZENVEDÉS!
Odaadta nekünk a  füzeteket (mert mi füzetünket használjuk), és felírtam, hogy "Test 8".
15. szó volt összesen. Elmondta mind a 15-et magyarul. Mondta, hogy lehet kezdeni. Jó, 14. szó kész volt angolul, és még csak egy maradt. 
Mit jelent, nem tudom. Ez járt a fejemben folyton. Már majdnem be kellett adni, de én még mindig gondolkoztam. Gondoltam magamban, "Inkább kiadom, hogy ne baszakodjak vele". Gondoltam, és kimentem beadni a füzetet. 
Akkor ennyi volt a doga. De mára kijavította a dogákat, és....(*dobpergés*) 5-ös lett! Csillagos ötös lett volna, ha azt az egyetlen egy szót tudtam volna! De annak marhára örülök, hogy ötös lett. Nekm már az is jó, ha négyes. :D

Jó, az angolról ennyi. Mi legyen még...töri. Jó, azt inkább nem mondom, mert ma írtuk meg. Csak annyi, hogy szerintem négyes lesz az enyém, mert tanultam rá.


Na, akkor ez lenne ez a rövid bejegyzés. Remélem tetszett, és

"Az álmaimat csak egy hang segítheti meg"

Hogy boldogok legyetek itt van egy zene, amit imádok:


Pusszant: Lilla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.