2015. november 1.

Jégkorcsolyázás a jegen

Sziasztok földlakóim!

Ez a bejegyzés egy kicsit elmaradt, de azért elmesélem nektek. 
Október 29-én voltunk az Aréna Pláza Jégterasz megnyitóján, a nővéremmel (Rózsaszín Királylány)
és pár barátaival. Én kettő barátnőt hoztam magammal, Esztit, és Annát. Ja, el is felejtettem. A nővérem barátja is egy blogíró, szóval nézzétek meg, az ő blogját is!
Nézzétek meg, mert szerintem nagyon jó!
Na, de térjünk vissza a korcsolyázásra. Akkor azt terveztük, hogy 5-kor elindulunk, mert a Jégterasz 6-kor nyit. És azért akartunk menni hamarabb, mert sokan lesznek, ezért hamarabb indultunk. 
Mikor megérkeztünk, csak annyit láttunk, hogy a zebráig áll a sor! Azt hittem elájulok. De szerencse ott voltak már a nővérem barátai a sorban, szóval melléjük álltunk. Vártunk, vártunk, és még mindig vártunk. Nagyon sok idő eltelt, de még mindig nem nyitott meg, a Jégterasz. Én mondtam Annának, és Esztinek, hogy ezek biztos tudták, hogy hamarabb fog mindenki jönni. Szóval ők most meg szívattak minket. Na, mindegy. 6 után 5 perccel, beengedtek. Köszönöm Istenem!
Na, bejutottunk, és elkezdtük felhúzni a korikat. Gyorsan megcsináltuk,és gyorsan jégre mentünk. 
A jégkorcsolyázás nagyon jó volt, ha nem lennének ott a szivarszagok. Olyan sokan szivaroztak, hogy nem kaptam levegőt. Na igen, sok volt a szivar. Nem csak- e miatt indultunk haza, hanem azért mert már alig volt kedvünk korizni. 
Hazamentünk, és Eszti nálunk aludt. Azért mert ő Érden lakik szóval, nem lett volna annyira, jó ha a sötétben kószálna, szóval nálunk aludt.

Akkor ez lenne a bejegyzés. Nem akartam hosszúra vinni, szóval örüljetek. De ha hosszúra akartátok volna, bocs. :3

"Az álmaimat csak egy hang segítheti meg"

Pusszant: Lilla
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.