2015. december 21.

Én egy sütike vagyok

Sziasztok!

Virágszáraim! Milyen régen írtam nektek! (Bakker, megint így kezdem...)
Na, akkor sziasztok! Itt vagyok újra! Azt hittétek megszűnik az oldal?! Pff! Dehogy! De ugye nem szeretnétek ezt, ugye? Jó, nem szeretnétek. 

A bejegyzés nagy része arról fog szólni, hogy blogozás helyett mi a jó édes francot csináltam, szóval remélem tetszeni  fog!
  1. Szemüveges lettem! :D
Akkor ez is lenne az első dolog. A szemüvegem narancssárga, és bordó színű (bocs, de most nem tudom megmutatni, mert a telefonom elbaszódott) . Négyszög alakú, és minuszos. Mikor kérdezik, hogy hányas, akkor mindig azt mondom mert nem t'om. De tényleg nem tudom! Akkor mindig elfelejtem. ;)


A szemüveg szerintem nagyon aranyos, és nagyon jól áll rajtam. (Bárcsak megmutathatnám...) Ez a szemüveg nekem nagyon tetszik és többieknek is nagyon tetszik. Legszívesebben öreg nyanya koromig ezt a szemüveget hordanám.
Képzeljetek el, hogy totyogok, egy bordós színű szemüvegben 90 évesen (ha egyáltalán addig élek) egy csivavával a kezemben. Nehéz, mi? :D
És  a férjemnek meg egy kék színű szemüvege lesz. Nagyon szexik leszünk együtt. Két szerelmes pár, mindig együtt jár...
Öreg Csipkerózsika, és öreg herceg. Szép páros.
Na, de ne vigyük ennyire túlzásba. Tudom, úgy mi leszünk a legszexibb páros, 90 évesen, akik majd salsázni is megfognak tanulni. Vagy azt most kell elkezdenem???     2.   Megvan a hatodik rész! (Zizi naplója)

Drágáim, meg is lett a hatodik része, aminek marhára örülök. Már kb. úgy egy hete kiolvastam, s nagyon tetszett. De nekem akkor is a kedvencem a "Jégkirálynő" negyedik része. IMÁDOM! Belehalok érte. Én Nikkivel egy szinten vagyok. Balfasz, idegesítik, nem normális, ZIZI.
Ez a rész is nagyon vicces volt, és érdekes. Párszor én is sírtam rajta (HÜLYEEE BRANDON) nem csak Nikki. Megértem Nikkit, de nagyon.

    3.    Osztálykarácsony, az osztállyal

Nagyon jó volt. Engem a legjobb barátom húzott, Eszti, én meg a Vikit. Vikinek rajzoltam egy rajzot (nagy poén), és vettem neki egy RÓZSASZÍN színű sálat, ami neki nagyon tetszett. Én Esztitől egy baglyos kulcstartót kaptam, és egy csokit.
De most jön a legjobb. Az egyik fiú, Bálint az Esztit húzta, és Bálint egy könyvet vett Esztinek.
Én nézegettem a könyvet, és elkezdtem olvasni.

Egy óra múlva...

A könyv 105 oldalánál tartottam, és addig a többiek elkezdtek egy filmet nézni, miközben én olvastam. De tényleg, csak elkezdtem nézegetni, és 1 óra múlva már ott tartottam. (Amúgy másnap már megvettük a könyvet, és annak második részét. Igaz, hogy 10 évesekig való a könyv, de engem nem zavar milyen egy könyv, csak az a lényeg, hogy kedveljed nem? :)
(A könyv: Robert Paul Weston - Szörnyen titkos részleg)

   4.       ANIME CUCCOK A LÁTHATÁRBAN!!!

Nagyon örülök még ennek is, hogy vehettem magamnak egy Anohanás tolltartót, egy Black Rock Shooter dossziét, és Danganronpás könyvjelzőket is. Ennyi, Ez lenne a nehéz szöveg. :D


Ezek azok a dolgok amik történtek velem. Na, jó voltak mások is, csak azok nem fontosak.
Akkor köszönöm, hogy ezt is elolvastátok, és

"Az álmaimat csak egy hang segítheti meg"

Pusszant mindenkit: LillaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.