2015. december 23.

Hogy írom én a blogomat? #3

Halihó!


Drágáim, visszajöttem egy új bejegyzéssel. Vagyis ez az első és a második rész folytatása, de se BAJ! De akkor is egy ÚJ bejegyzés, nem?

Akkor kezdjük!
Na, ott tartottam, hogy design és naponta mennyi bejegyzést szoktam írni. Vagyis azt már leírtam, szóval nem kell azt még egyszer elmondanom. Írj helyesen!

Akkor itt is lenne az első pont. Drágáim, én bevallom, hogy nem írok helyesen. Igen, tudom. Egy kritikánál is mondták, hogy kicsit béna a helyesírásom. (Na, jó egy kicsit szebben írták meg.)
Ezért próbálok odafigyelni mindig, de én mindig elrontom, és csak később veszem észre. 
A helyesírás nem csak az irodalom, vagy nyelvtan óránál fontos, hanem mindenhol! Mint például itt a gépen! De akkor viszont csalhatsz a helyesírással, mikor csak egy nyamvadt szöveget másolsz be, valahova, és majd kinyomtatod a prezentációra. 
Pff! De kezdjük azzal, hogy nem is te írtad! Ez már tényleg csalás! 
Manapság a gyerkőcök így szoktak ötösöket kapni. Lehet, hogy így könnyebb de az egyben butaság is. Nem veszed a fáradságot, hogy TE írj egy szöveget, akár SAJÁT KÉZZEL is! Hanem csak meglátsz egy hasonló szöveget a Wikin (Wikipédia), és puff! Bemásolod! És akkor büszkén mondod, hogy ˝ötöst  kaptam a prezentációra˝ ! Azta de ügyi vagy! Én meg akkor azt mondom, nem rossz kislány vagy. 
Na, de térjünk vissza a helyesírásra. Így a végére én csak azt tenném, hogy keress olyan oldalakat, ahol netán írnak helyesül. 

Nyugalom! Ne harcolj más blogok ellen!

Ez teljesen igaz. Ne versengj más blogok ellen! Én megmondom, ennek én nem látom értelmét. Miért kell harcolni, egy másik ellen?! Ha? Miért?! 
A versengés szerintem tök hülyeség. Szerintem csak azért versengetsz, mert irigy vagy. 
Figyu, (aki már elkezdett versengeni egy bloggal, annak szól ez a mondat) hagyd abba ezt minél hamarabb, mert szerintem a végén még rosszra fog fordulni.
Na, így ne harcolj
Anime: Fairy Tail

Írj nyugisan!

Lehet, hogy már mondtam, de egy nyugis helyen írjál blogot. Ha zaj van akkor kicsit összetudsz zavarodni, mert akkor nem tudod mi a fenéről van szó. Hogy most én mit kezdtem el írni? Uu, hol tartottam, meg stb.
De viszont ha odajön valaki hozzád, például anyuci, akkor fogadd el amit mondd. De ha egyáltalán nem vagy rá kíváncsi akkor hederíts rá. (Na, jó ez már egy kicsit szemétkedés, de ajánlom, inkább NE hederíts senkire)
De ha nagyon akarod, akkor csak köszön neki, és majd folytasd a blogolást.
Anime: Hyouka!

Én inkább zenét szoktam közben hallgatni, mert én szeretem a zenét, és engem megnyugtat blogírás közben. Nem tudom miért, de számomra nyugtató. Olyan mintha anya, altatózenét énekelne nekem. 
De ha TE nem szeretsz zenét hallgatni, akkor tényleg csak csöndben, nyugodtan írjál blogot.
Ja, és kifelejtettem, hogy miközben írsz blogot, ne legyél dühös, szomorú. Mindig jókedvvel írjál! :)
Na! Csinálj egy macska pofájú mosolyt, és kezdj el így írni!
Anime: Lucky Star


Virágszáraim, akkor ennyi is lenne. Annyit mondok, hogy szerintem olvashattok még ma egy bejegyzést! De ha nem készül el akkor várjátok holnapra!

"Az álmaimat csak egy hang segítheti meg"

Puszi: Lilla


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.