2015. december 22.

Lelki szenvedés

Halika!

Itt vagyok újra, egy új bejegyzéssel. A bejegyzésnek van-e egyáltalán értelme?! Azt se tudom miért írom ezt a bejegyzést, csak úgy. De se baj, ez is lesz a blogon, és majd olvasható lesz (vagyis már van a blogon, okos Lilla). Akkor kezdjük is el a "lelkizést"!

Anime: Anohana


Akkor én most egy kicsit mesélek mennyit szenvedek egy nap.

  1. Nagyon sokat.
  2. Kb. mindennap sírok egy magamban.
Ja, ez nagyon sok. Azta! Kettő dolog! Mily kreatív vagyok! Na, de szerintem ennyi elég is. Akkor kezdjük az első ponttal.

Hát az első pontra nem írhatnék oly sok mindent. Mert ugye én egy nyamvadt kérdésre válaszoltam. Ugye engem körülbelül mindennap megszívatnak, de sebaj, már megszoktam. Meg én úgy is erős vagyok! ÁHÁ! Na, itt is van a baj.
Sokszor játszom, hogy hú, de nagy menő vagyok, hú értem ezt, hú megtudok ütni egy fiút. Ácsi, az utolsó nem igaz. Olyat még nem mondtam, soha életemben. 
Igen, sokszor elszoktam játszani magamat, hogy nagy menő, erős csajszi vagyok.
De lelkileg nem. Nagyon gyenge vagyok belül. Ha ismernétek, akkor szerintem tudnátok milyen vagyok. 
Én nagyon síros, hisztis lány vagyok. Tudjátok, én ezt nem féltem bevallani. Én inkább szeretek elmondani mindent, mint magamnak tartani. De azért párszor magamban tartom, de akkor egyre rosszabbul leszek. Akkor meg persze sírok, de nagyon. 
És én tényleg mondom, LELKILEG nagyon, de nagyon gyenge vagyok.
És ezért sírok mindennap.

A 2. pontra igazából nem mondanék sok mindent (kb. ugyanezt mondtam az első pontra is). Csak annyi, hogy én tényleg mindennap sírok. A mindennapjaim nagyon sötétek, de engem PewDiePie mindig felvidít. A vicces video olyan szórakoztatók. Vagy édesapám idióta poénjai. De az a vicces, hogy az apukák elmondják ugyanazt a poént, amit körülbelül egy éve elmondtak. Olyan cukik akkor. (Például most is itt visítozik az édesapám, egy német dalról.)Ezt a masnis valamit nem tudom miért raktam ki ide, de annyira aranyos, ezért muszáj volt. :D

Na, virágszálaim ennyi lenne, nem akartam hosszúra vinni, szóval mondom ennyi.

"Az álmaimat csak egy hang segítheti meg"

Pusszant titeket: Lilla
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.