Az anime világa

Konichiwa Minnachi!
Üdvözöllek az "animék világában"! Mint ahogy látjátok a blognak a designje is, animés. 
Akkor nagy anime fan vagyok, aki már saját történetet is írt animés szereplőkből. Animét is nagyon jól tudok rajzolni, mert már nincs ötletem, mert egyesek elvették...

Na, akkor elmondom itt miről olvashatsz. (Nem! Nem azokról az animékről írok, amiket már végig néztem!) Az oldalnak a lényegét én sem értem. De ha én nem értem, akkor ti se fogjátok. 
Kezdjük annak, hogy egyetlen egy híres oldalam van, az Instagramon van.
Itt a nevem, ha meg akarjátok nézni: @colorful_lilla
Mint ahogy látjátok EZEK SAJÁT EDITEK! NEM SZABAD MEGHAMISÍTANI! KÖSZI! Pár nagyon béna van, szóval nem kell elmondani, vagy megírni. Az anime pontosan olyan "rajzfilm" (amúgy bocs rajzfilm, csak a japánok elnevezték animének. De kézzel csinálták meg rajzolták, akkor nem rajzfilm?), ami netán felkelti az emberek érdeklődését, pl. fantáziálhat nyugodtan, vagy elképzelhet egy romantikát. Az anime lehet több fajta műfaj. (Most megint nem mondok példákat, szerintem tudjátok, nem?) Jah, és a kíváncsiak vagytok pár saját történetre akkor, írjátok meg, a Cbox-ba, vagyis a csevegőfalba! Köszi! Vagyis nem kellenne köszönnöm, mert akkor több munkát kell csinálnom. Na, de nem baj. Ha Instagramon is meg tudom csinálni, akkor itt is. Jah, amúgy tudjátok miért van az a nyalóka a bejegyzésnél? Mert Instagramon van egy nyalóka, az Apple-chan mellett szóval, most beraktam ide. :)
Remélem bejön nektek, min nekem. 
Na, még mindig gondolkozok miért van ez az oldal pontosan. Hmmm, gyerünk agy...csak egy kicsit...JA! Most németűl mondtam a JA-t, ami azt jelenti, hogy igen! Akkor ez az oldal tudjátok mi? Ha? HA? Jó nem találjátok ki. Akkor mondom....ANIME MEGOSZTÓ OLDAL! Itt megoszthattok velem animéket, amiket netán nem ismerek, de nagyon sokat ismerek, szóval nehéz lesz, földlakóim.
Ha akartok még valamit, ebbe az oldalba, hogy mit írogassak, akkor c'mon! Írjatok! Köszönöm még egyszer!
Ha bővebben akartok tudni az animéről, itt megteheted! Lesd meg az animés blogomat!Utoljára frissítve:
2015. november 19.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.