2015. október 22.

Fák jú tanár úr, mert itt a szünet!

Sziasztok!

Megérkeztem. Tudjátok miért ez a címe ennek egy bejegyzésnek, mert ma szünet van! Vagyis már tegnap volt, az első szüneti nap, szóval ez a második! Jah, és még azért is ez a címe a bejegyzésnek, mert tegnap megnéztük a Fák jú taná úr 2-őt! Akkor kezdem is...


Leírás

Fák jú Tanár úr 2

A történtek után Zeki Müller lett a Goethe suli sztárja, mindenki szereti. Véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedéséből azonban veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt. Ráadásul az ambiciózus igazgatónő a fejébe vette, hogy elhalássza a rivális elit iskola orra elől a Thaiföldi partneriskola-programot, hogy ezzel turbózza fel a lezüllött Goethe-t, így az Oktatási Minisztérium őket választhassa ki új országos kampányához.
Müller és Schnabelstedt felügyelete alatt az első részből jól ismert Chantal, Zeynep és Danger vezette díszes társaság hozza a formáját első külföldi útjuk során is, bemutatva szociális inkompetenciájuk és általános műveletlenségük elképzelhetetlenül széles spektrumát. És mintha nem lenne elég Zekinek az állandó tanár-diák háború, még a sznob konkurencia nagyképű tanárával is fel kell vennie a harcot, akinek egyetlen célja, hogy pontot tegyen Müller tanári karrierjének végére.


Bemutató dátuma: 2015. október 15. (Forgalmazó: Big Bang Media)

(Forrás: PORT.hu)

Hát itt van. Annyit mondok, hogy nagyon tetszett. Egy német film azért elég ritka, de ez a film meghódította az egész világot.
Nekem valahogy egy kicsit az első rész jobban tetszett. Nem tudom miért. Már sok emberrel végig néztem az első részt, mert hát ugye kérték. Akkor annyiszor megnéztem, hogy kb. egy héten keresztül ez járt a fejemben. :)
Annyit mondok, hogy remélem a ti iskolátok nem ilyen. Nyugi, ez enyém nem ilyen! Hála Istennek! I'M SO HAPPY! Csak az a gond, hogy a mi osztályunkban....sok...a...PERVERZ...fiú...
Hát, ja. Nagyon rossz. Mi a lányokkal azt mondtuk, hogy ez az osztály jövőre fel fog robbanni. Igen, fel fog robbanni. Merrrrtttt, egyszerűen nem értik, azt hogy ne törjék ki az ablaküveget, ne focizzanak, ne ugráljanak egymás hátán, NE dobjanak a szekrény sarkába répákat! Mindig ezt szokták csinálni, és majd egy hónap múlva megnézik, hogy bepenészedett-e már. FÚJ! Jó, azért ne gondoljátok azt, hogy visítozok, mint egy hülye liba (sokan ezt szokták csinálni), én odamegyek a fiúkhoz, és megnézem, milyen egy bepenészedett répa. Hát nem tudom min nevettek, én egy kicsit röhögtem aztán ennyi. Mi vicces egy répában?! Ami be van penészedve??!!
Na, akkor szerintem abbahagyom. Lehet, miközben olvastok, esztek, szóval nem akarom elvenni az étvágyatokat. Akkor a Fák jú Tanár úrnál tartottunk. A filmről annyi, hogy érdemes megnézni (szerintem), mert ha rossz kedved van szerintem felvidít. Bár vannak benne durva részek, de azért nem is annyira durvák. A film nagyon tetszett, ajánlom nektek. Ha netán nem láttad MÉG az egyet, akkor nézd meg! Nyugi, az egy fen van online, de a kettő csak kameráson van fent, amit viszont nem ajánlok. Várjátok meg, míg meg nem jön, a második rész online, nem kamerásan és nézzétek meg.
Amúgy itt az egy is :)   :


Leírás
Fák jú Tanár úr

A volt bűnöző, Zeki Müller (Elyas M'barek) barátnője elrejtette a férfi által ellopott pénzt, és valaki pont a szajré fölé húzott fel egy iskolát. Zekinek ebben a helyzetben nincs más választása, kénytelen helyettes tanárnak kiadni magát a Goethe Középiskolában, és ezáltal újabb problémával gazdagítja a német oktatási rendszert: minden idők legőrültebb pedagógusával. Éjszakánként titokban próbálja kiásni a pénzt, napközben pedig drasztikus, bár hatékony módszerekkel igyekszik megnevelni a 10/b rakoncátlan diákjait. Ugyan pedáns kolléganője, Lisi Schnabelstedt (Karoline Herfurth) elítéli a férfi radikális pedagógiai fogásait, azon kapja magát, hogy beleszeret, sőt még segít is neki előásni valamit, ami jóval többet ér a pénznél - Zeki erkölcsi integritását.Bemutató dátuma: 2014. október 23. (Forgalmazó: Big Bang Media)

(Forrás: PORT.hu)Akkor nem is akarom tovább húzni az időt, jah, és meg kettő mondandóm van. Az egyik az, hogy bocsi, hogy csak most írom meg ezt a bejegyzést, csak az ez előtti napokon nem volt semmi érdekes. A másik meg az, hogy nektek milyen az osztályotok??? :)
Írjátok meg kommentekben! Köszönöm szépen, hogy ezt a bejegyzést is elolvastad!

"Az álmaimat csak egy hang segítheti meg" 

Pusszant: Lilla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.