2015. október 27.

Hogy írom én a blogomat? :3

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben azt tudhatjátok meg, hogy hogy írom én a blogomat. Ha kíváncsiak vagytok akkor menjetek tovább az "Akarod vagy sem?" gombra! Sok köszönet, hogy elolvasod egyáltalán!Na, a blogomat, hogy írom? A választ megkapod, itt. 
Először is, aki blogot ír, annak plusz munkája van az életeben. Ha nem írnál blogot, akkor lehet, hogy egy kicsit könnyebb lenne neked. De ha írsz, akkor tényleg plusz munkád van. Szerintem TÉNYLEG plusz munkád van, szóval fogadd el. Ha egy blogot elkezdesz, szerintem egy kicsit felszabadulsz. Itt a blogban mindent leírhatsz magadról. A blogot lehet bárhogy használni. Bármit írhatsz bele.
A blogról ennyit. Akkor most már írom, hogy írom az én blogomat.
Én úgy írom, hogy haza jövök a suliból, letanulok mindent, és elkezdek egy bejegyzést.
A bejegyzés közben zenét hallgatok, mert én a zenétől beindulok, az írásba. 

Na, pont így írok. :3
Anime: K-ON!

Mikor elkezdem a bejegyzést akkor ugye mindig köszöntök. Nem tudom miért kell folyton köszönteni az embereket, de szerintem így tisztességes. Mikor köszöntöttem mindenkit, akkor kezdem el tényleg a bejegyzést. A bejegyzésnél próbálok úgy írni, hogy érthető legyen, az írásom. Én úgy nem szeretek blogot vezetni, hogy ne értsék a blogomat. 
Na, akkor a bejegyzésnél nyugisan írok. Nem akarom elkapkodni. Nyugi kell a bejegyzés íráshoz. Én ezért hallgatok zenét, hogy egy kicsit most egyedül lehessek.
Miután a bejegyzést megírtam, közzétettem a blogon, akkor elolvasom, hogy ne legyen benne helyesírási hiba, vagy valami más. A bejegyzés közzé lett téve. Minden kész. Happy vagy.
Mikor közzé tettem a bejegyzést én mindig azon parázok, hogy lesznek negatív kommentek, de még nem volt (szerencsére!). Meg még azon parázok, hogy senkit se érdekel a bejegyzés. Akkor ne érdekelje őt, az írásom. Engem igazából nem zavar, hogy mit írtok a blogomról. Ha tényleg sok a negatív komment, akkor annál tartok, hogy kitörlöm a blogot. :(
De remélem nem fog ez megtörténni.
Egy nap több bejegyzést is elkezdek, és majd máskor befejezem. Próbálom időre befejezni.

Akkor ez lenne a bejegyzés. Szerintem egy kicsit rövid lett, de nem baj. Lehet, hogy lesz egy második része ennek, vagyis a folytatása.
Remélem tetszett, és

"Az álmaimat csak egy hang segítheti meg"

Pusszant: Lilla


4 megjegyzés:

 1. Szia drága!
  Elkészültem a Blog ajánlóddal!
  http://sternenlichtbydona.blogspot.hu/2015/10/blog-ajanlo-1-edes-almok.html

  Holnapra készen leszek a kritikáddal is! ♥

  Puszi, Dona

  VálaszTörlés

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.