2015. október 16.

It's me

Sziasztok!

Meg is jöttem! Nem bírtam várni, hogy ne  írjam meg ezt a bejegyzést! Akkor ez a nap nem is volt annyira érdekes. de azért megírom! Remélem azért elolvassátok, azért! :D

Akkor kezdem!

Tudjátok miről fog ez szólni? Rólam! Most mindent elmondok magamról! Bár a "Rólam" oldalban is megnézhettek engem. Na, mindegy. A nővéremnek is a blogjában volt ilyen bejegyzés szóval, én is megcsinálom! Én a nővéremnek a tanácsait követem! Akkor mondom is!

Az édes nevem György Lilla, és sokan becéznek Lillusnak, vagy simán Lillának. (A Lillust utálom!) Mondtam, 112 éves vok, és ördögi évben valamennyi éves. Akkor...még mivan...jah barna hajam van (ami később majd be fog sötétűlni, mert apukám régen szőke volt, és most fekete haja van), kék a szemem, magas lány vagyok, vékony (azért van husika rajtam). Akkor kinézetről ennyi. A belső tulajdonságaim:

Pozítiv:

  • Segítőkéz.
  • Kedves.
  • Aranyos.
  • Szorgalmas.
  • Barátságos.
Asszem ennyi. :D

Negatív: 
  • Hamar felkapom a vizet.
  • Legtöbbször féltékeny szoktam lenni.
  • Szerintem az is negatív, hogy nem fogadok be barátokat. Azért mert én fojton elmegyek és magamba zárkozok, és ezért nem akarnak hozzám jönni. (De amúgy, ha a barátom lennél, akkor szívesen megetetnélek a lelkemmel. :D
  • Nagyon sokszor sírok. :(
Asszem ennél is ennyi. De biztos van ennél több csak nem akarom agyon dicsérni magamat, meg tele rosszat írni magamról, szóval szerintem ennyinél nem is kell több. :)
Akkor most berakok magamról egy képet. Pontosan lerajzoltam magamat. De az igazi énemet senki se láthatja. ;)
Na, jó csak a barátaim. :)

Hali! Lilla vagyok! :)

Na, itt és vagyok én. A fotózásom nem lett annyira pontos, de rajz se valami jó. :)
Nem baj! Nekem nagyon tetszik!!! Bár nekem nincs ilyen sapkám, meg ilyen cuccaim, de ha valakit rajzolunk, lehet másképp is lerajzolni, nem? Amúgy szerintem cukimuki lettem. De nem vagyok ilyen cuki. Jah, és nem is ilyen hosszú a hajam. És nem hullámos, hanem göndör. Nagyon nehéz kifésülni! Visítozok, ha valaki meghúzza a hajamat!
Nekem egyszer megcsinálták a hajamat csiga fonásba, vagy nem tudom, hogy hívják. Kezdjük úgy, hogy úgy nézett ki a hajam, mint egy csiga háza! És egyszer az anyukám is megcsinálta a hajamat, ami nagyon szép lett. Nem tudom, hogy magyarázzam meg, hogy hogy néztem ki. :) Mindegy képzeljétek el, hogy szép voltam.
Még mit kellene, mondanom? Hát a többit már nem mondom, mert majd úgyis elolvassátok, a "Rólam" oldalt, nem?

Akkor ennyi lenne, remélem tényleg tetszett, próbáltam igyekezni, és ne felejtsétek el,


Az álmaimat csak egy hang segítheti meg"Köszike, hogy elolvastad! Olvass tovább, ha szeretnéd! :D

Pusszant: Lilla
                                                                     


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.