2015. november 29.

Most ájultam el először, és nem emlékszem semmire...

Sziasztok!

Jajj, de rég írtam nektek... de sebaj, itt vagyok. A bejegyzésben miről is olvashatsz? Arról, hogy ájultam el tegnap, a színházban...

Akkor egészet előröl kezdem.
Volt november 3-án a szülinapom. Akkor átjöttek az egyik barátaink felköszönteni. A barátaimnak az anyja, adott egy színházi jegyet. "A muzsika hangja" , Pesti Magyar Színház. Ez volt ráírva. Mondta, hogy november 28-án menjünk el rá. Jó, megettük. Én, a nővérem, annak a barátja, és egy pappal mentünk.

Na, elmondom ki az a pap. Zoli atya. A Rózsák terei templomnál ő az atya, és nővérem barátnője, ugye ő hozzá jár, és ezért ismerjük. Akkor elmondom még egyszer. Ne higgyétek, hogy valami nagyon nagy pap, hanem, hogy egy normál ember. Tök normális.


Na, de mindegy. Akkor mentünk így négyen, negyed 7-re a színházba. Izgultam, hogy milyen lesz, mert nagyon kíváncsi voltam rá. Megérkeztünk a színházba, és leraktuk a kabátjainkat.  Megálltunk egy asztalnál, és elkezdtünk beszélgetni. Kb. 20 percig dumáltunk, és én közöltem, hogy szédülök meg remegek. A nővérem mondta, hogy ne vicceljek. Na, és én csak erre emlékszem, amit most fogok mondani. Egy utolsó pillantást csináltam, és már a földön feküdtem. 10 másodperc volt nálam mire felébredtem, de a nővérem azt mondta, hogy 2 percig eszméletlen voltam. Fekszek a földön, s kinyitom a szememet. Sok ember körülöttem van. Zoli atya fogja a kezemet, Panna nem tudja mit csináljon, és annak a barátnője meg gyorsan vett egy vizet. Lassan felültem, és mély levegőket mondtak. Vagyis ezt kellett csinálnom, mert mondták.
Volt ott kettő néni, akik már tapasztaltak voltak ebben, szóval segítettek nekem. Mindenki körülöttem volt, én meg csak néztem. Ittam vizet, és kimentem Zoli atyával a levegőre.
Na, és most mondom el, amire nem emlékszem...


Zoli atya mondja, hogy az történt, hogy elkezdek totyogni egy tata felé, ő meg néz, hogy ki ez a tolakodó. Akkor hirtelen összeestem. Szerencse, hogy Zoli atya még megfogott, mert ha nem fogott volna meg, akkor bevertem volna fejemet.

És én erre nem emlékszem. Ez történt a színdarab előtt. Elájultam. Még máig sem tudom, hogy ájulhattam el, de megtörtént. Én még mindig nem hiszem el. :(
És ez volt az első eset, hogy összeestem.


Anime: Your Lie in AprilNa, ennyi lenne, nem vittem túl hosszúra, de remélem megfelelő ahhoz, hogy megértsétek.

"Az álmaimat csak egy hang segítheti meg"


Puszi, mindenkinek, Lilla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Nikumu
dla Zaczarowanych Szablonów.